HOTEL BREZA

Breza se nalazi u pitomoj kotlini, okružena šumom i netaknutom prirodom.

Pravi ugođaj Gorskog kotara


Hotel "Breza" je smješten u Ravnoj Gori u samom srcu Gorskog kotara. Ravna Gora nalazi se na pola puta između Rijeke i Zagreba (30 minuta vožnje autocestom). Prekrasno mjesto smješteno na 800 metara nadmorske visine pruža nevjerojatne mogućnosti za aktivan odmor i sportske pripreme. Uz 100 km biciklističkih staza, tu je i vrlo moderna četveropružna kuglana, novoizgrađeno sanjkalište sa trakom za uspinjanje, beskrajne staze za skijaško trčanje sa mogućnošću najma trenera i opreme.
Zimske radosti, snijeg, sanjkanje ali i odlična domaća hrana, piće, udobne sobe... Za vas, za vašu djecu ali i za poslovne partnere, team building, sportske susrete ili samo za vesela druženja ili svadbe.
Odmah po dolasku oduševit će vas gostoljubivost domaćina koji će vas ugostiti u predivnom bistrou i restoranu. U toplo uređenom restoranu koji može primiti stotinu ljudi, uživajte u pravim goranskim delicijama: domaćem kupusu, kobasicama, krvavicama, koljenici, nezaboravnom goranskom krumpiru, a domaća krepka juha dat će vam dovoljno energije za uživanje u zimskim sportovima. Veganima i vegetarijancima dopast će se veliki izbor vrganja i ostalih gljiva po kojima je ovaj kraj poznat. Obavezno probajte slasni lovački gulaš sa njokima ili domaće rezance sa četiri vrste sira. Svjež, oštar gorski zrak probudit će vam apetit; isprobajte sve ili barem od svega po malo. Možemo vam organizirati vjenčanje iz snova ili nezaboravni rođendan, uz prigodan jelovnik i animatora.

Sport i rekreacija


Ljubitelji sporta u Brezi dolaze na svoje: sanjkanje, skijanje, šetnja prirodom ili nogomet na velikom igralištu razlozi su zbog kojih u "Brezi" možete susresti i poznata sportska imena. Mislite li da je Jakov Fak slučajno baš ovo mjesto izabrao za svoju trening bazu? Česti gosti su i nogometaši koji ovamo dolaze na pripreme. A "Brezu" je otkrio i legendarni Ćiro Blažević. Na dohvat ruke su vam skijališta i sanjkališta gdje možete iznajmiti sanjke ukoliko niste vrstan skijaš. Obratite li se vlasnicima Breze rado će vam organizirati rekreacijski izlet a po želji i team building za vašu ekipu.

Dođite i uvjerite se u ljepotu Ravne Gore i Gorskog kotara, osim bogate gastro ponude koju za vas pripremamo u Bistrou "Breza", u ponudi nudimo:

- mogućnost organiziranja izleta i rekreacije
- organizacija team buildinga
- sanjkalište i iznajmljivanje sanjki
- rekreativno skijanje
- organiziranje svadbenih večera, poslovnih sastanaka i ručkova, mogućnost prezentacija, seminara i sličnih prigoda
- za djecu organiziramo rođendanske partije uz prigodan dječji meni, a prema dogovoru uz pratnju animatora
- u sklopu objekta imamo frizerski salon

Želite li učiniti još nešto za svoje zdravlje? Prošećite! Posjetite Crkvu Svete Terezije Avilske ili uživajte u ljepotama Frankopanskog dvorca. Postanite dio Svijeta i protegnite korak po 15. meridijanu na kojem je Ravna Gora smještena.

A kada vas svlada umor ne očajavajte. "Breza" nudi i smještaj u lijepo uređenim sobama ili apartmanu. Sve sobe imaju kupaonice, satelitski i zemaljski TV program, telefon i internet. Ne sumnjamo da će vam to trebati nakon dana provedenog na svježem goranskom zraku. Ovdje san brzo dolazi na oči.

Sportske pripremeHotel Breza je smješten na 800 metara nadmorske visine što pruža nevjerojatne mogućnosti za aktivan odmor i sportske pripreme. Uz 100 km bicikilističkih staza, tu je i četveropružna kuglana, novoizgradeno sanjkalište sa trakom za uspinjanje, beskrajne staze za skijaško trčanje sa mogućnošću najma trenera i opreme.Tu je naravno i skijering. To morate probati ili barem pogledati. Sport dolazi iz nordijskih zemalja, a riječ je skijanju na snijegu uz vuču automobila! Tereni za ovaj sport još su vrlo rijetki a Hrvatska je među nekoliko zemalja koja radi na promicanju i popularizaciji ovog sporta. Tereni su, naravno u Ravnoj Gori, na raspolaganju vam je ekipa iz auto kluba "Ravna Gora" a sve informacije, raspored utrka i prijavu za natjecanje možete dobiti u Brezi. Skiering je zarazan, kako za sudionike tako i za gledatelje. I zato, vidimo se u Brezi! Pogledajte video

Konferencijska salaŽelite li iznenaditi svoje poslovne partnere, prezentaciju ili seminar organizirajte u prostranoj konferencijskoj sali. Nakon poslovnih sastanaka dobro će vam doći opuštanje uz domaće delicije pa će i poslovni dogovori ostati u ljepšoj uspomeni.

Posjetite nas sa svojim ljubimcima

A kako je u "Brezu" dozvoljen i dolazak sa kućnim ljubimcima vjerojatno ce i to biti još jedan razlog za povratak na ovo mjesto jedinstvene ponude i ljepote goranskog kraja.

U blizini Hotela "Breza" nerjetko možete ugledati kako pitomo pasu srne, ili ubrati neko šumsko voće ili gljivu. Svježi zrak, beskrajni proplanci, ljubazni domaćini i odlična hrana naša su sigurnost da ćete se uvijek vraćati jednom kada dođete.